genealogische zoeken – Findmypast 2017

Voorbij zijn de dagen dat genealogen moest reizen naar voorouderlijke steden en snuffelen door gerechtsgebouw documenten. Findmypast is een van de vele genealogische zoekmachines die essentiële documenten uit de hele wereld op te slaan. Deze familiegeschiedenis zoekoptie heeft 1,6 miljard records uit de hele wereld, wat spanning terug naar de jaren 1200, beschikbaar voor zoekopdrachten van gebruikers. Terwijl de wereldwijde bereik is beperkt tot Engels sprekende landen, is dit nog steeds een indrukwekkende database.

Overzicht

U kunt brede of specifieke zoekopdrachten uitvoeren bij het starten van het onderzoek. Familiegeschiedenis zoekopdrachten dekken plaat categorieën, zoals geboorte-, huwelijks- en overlijdensakten, evenals kranten en tijdschriften. We waren in staat om Native American dossiers en een achternamen index op deze site ook, wat opties die niet beschikbaar is op een aantal vergelijkbare sites zijn te vinden.

Wanneer u zoekt, kunt u de data uit te breiden om te zoeken hele landen of staten als u geen precieze informatie. Strengere zoekt naar specifieke documenten, zoals volkstellingen of op het land verslagen, hebben een langere lijst van criteria met veld opties voor informatie, zoals adressen. Deze zoekopdrachten alleen op jacht naar records onder de categorie die u nodig hebt document. Wij raden dit hulpmiddel wanneer u wilt in de gaten op te vullen in uw onderzoek, terwijl het bouwen van uw stamboom.

Wanneer u documenten in verband met uw voorouders, kunt u de informatie op de website of als de originele gescande document weer te geven. Bijvoorbeeld, als u zoekt naar de telling van 1940, kunt u een gescande kopie van de pagina met uw familie, in aanvulling op de getranscribeerd informatie op de website opvragen. Dit maakt het veel gemakkelijker om de inhoud te begrijpen. Handgeschreven documenten kan moeilijk zijn om te lezen als gevolg van kalligrafie, leeftijd of scannen kwesties.

In vergelijking met soortgelijke sites, wordt Findmypast mist een aantal extra functies te zien in de beste genealogische zoekmachines zoals DNA-tests en message boards, maar er is een kwaliteit stamboom bouwer op de site. Deze functie integreert met zoekopdrachten en laat u uw documenten aan uw stamboom. Als u al een groeiende stamboom, kunt u elk media of GEDCOM bestanden die verband houden met het werk dat je al hebt voltooid uploaden. Het bouwen van een stamboom vereist alleen essentiële feiten zoals locaties en data voor voorouder namen, geboorten en sterfgevallen.

In het algemeen kan genealogische software moeilijk te gebruiken wanneer u probeert om nieuwe mensen toe te voegen. De stamboom bouwer op deze genealogie site maakt het toevoegen van broers en zussen en echtgenoten gemakkelijk met eenvoudige pictogrammen en scrollen lijsten. Elke datum waarop u voor geboorte, overlijden, huwelijk of iets in te voeren in tussen automatisch formatteert de standaard DD / MM / YYYY formaat gezien het vaakst in genealogie. U kunt de nieuwe kinderen en broers en zussen op één of beide ouders te koppelen als uw uitgebreide familie boom groeit.

Naast het in kaart brengen van uw stamboom, kunt u een profiel voor elk gezinslid te bouwen. Dit profiel tracks relaties, berekent verwantschap toont een tijdlijn van het leven en lijsten platen van het individu om te onderzoeken. Dit gedeelte lijkt op een groot aantal social media sites, en het is gemakkelijk om door het profiel tabbladen voor feiten en gebeurtenissen, relaties, de media, en notities te navigeren. De gegevens lijst is groot en biedt informatie, zoals doop data en militaire dienst.

Deze genealogie zoektocht heeft meer steun gericht op het onderzoek hulp dan site begeleiding. Op het tabblad Hulp & Advies bestaat uit verschillende onderafdelingen met artikelen vol met tips en methodes om te beginnen met de groei van uw stamboom. Voor het grootste deel zijn deze tabs bevatten dezelfde artikelen, net gesorteerd ervaringsniveau. U vindt er ook een doorzoekbare veelgestelde vragen sectie in dit tabblad. Over het geheel genomen deze site ontbreekt support opties en je kan alleen maar helpen met de werkelijke website via veelgestelde vragen of e-mail ondersteuning.

Findmypast is een uitstekende genealogie site voor het zoeken en het opbouwen van een online stamboom. U kunt een bestaand GEDCOM bestand te gebruiken of uw boom beginnen vanaf nul met behulp van de materialen die u vindt in de 1,6 miljard verslagen beschikbaar zijn voor gebruikers. Findmypast is een goede plek om onderzoek te starten of een stamboom op te bouwen, maar je zult niet extra functies, zoals DNA-onderzoek te vinden. Deze genealogie zoekoptie geeft u toegang tot de belangrijkste soorten records meeste genealogen zoeken, maar heeft niet veel te bieden in de manier van ondersteuning voorbij artikelen en een FAQ sectie.