geldtellers – Ribao 2017

De Ribao DCJ-280 geld teller kan de waarde van elk wetsvoorstel te bepalen, dus het kan de totale waarde van je stack te bieden zonder presort. Deze high-end machine is voorzien van valse detectie en een optionele aansluiting computer. Het apparaat ondersteunt grote hoeveelheden contant geld in verschillende situaties.

De DCJ-280 weegt meer dan 40 pond, en het werkt in de eerste plaats als een vast toestel. Ondanks het zware gewicht van de eenheid, de langste afmeting maatregelen slechts 14 inches. U kunt het geld teller machine op haar eigen of meerdere machines te gebruiken op een enkel bureau. Deze stijl zorgt voor snelle prestaties, zonder rekening te veel ruimte.

Ontworpen om meer dan de hoeveelheid rekeningen tellen, dit geld telmachine bepaalt ook de waarde van de gemengde rekeningen. Wanneer u deze functie in te schakelen, het apparaat evalueert valuta tegen een snelheid van ongeveer 800 facturen per minuut, hoewel de snelheid toeneemt tot ongeveer 1000 facturen per minuut bij het verwerken van voorgesorteerde valuta. De gemengde wetsvoorstel munt teller niet veel voorbereiding nodig.

Omdat de valuta teller is voorzien van een mixed mode tellen, moet worden bijgewerkt via een USB-aansluiting op uw computer om alle van de nieuwste biljetten te herkennen. Deze update functie ook voor zorgen dat de machine herkent toekomst herhalingen van rekeningen, met inbegrip van nieuwe 100 dollarbiljetten, als ze worden vrijgelaten in het verkeer. De gemengde cash teller kan werken met Amerikaanse dollars, euro’s en Pesos.

Gelegen in de buurt van de bovenkant van het apparaat, de hopper houdt ongeveer 800 wissels. Wanneer u het geld teller, de rekeningen in het apparaat, waar verschillende dingen kunnen gebeuren. Afhankelijk van de gekozen functie, kan de machine sorteren rekeningen op basis van denominatie of batch stapels van soortgelijke noten. Het geld telmachine aanvaardt deze ingangen en toont de voortgang van het scherm. Het analyseert alle rekeningen met behulp van vals geld detectie, en stuurt het notities in een specifieke lade afgewezen.

De Ribao DCJ-280 geld teller wordt geleverd met een aantal geavanceerde functies voor grootschalige bedrijven te helpen. Het kan munt rekenen gebaseerd op het aantal facturen en de waarde van de munt. De krachtige unit is voorzien van een manier om de firmware updaten met een USB-aansluiting, waardoor het een adequate oplossing voor langdurig gebruik in elke omgeving.