gas sneeuw blowers – Troy-Bilt 2410 2017

Net als andere outdoor apparatuur, kan sneeuwkanonnen duur zijn. Wanneer u de schop niet meer kan staan, kan de begroting in twee fasen sneeuwkanonnen passen bij uw behoeften. De Troy-Bilt Storm 2410 heeft een betrouwbare motor, extra breed clearing en meerdere snelheden op te helderen wat winter naar je gooit.

De motor levert voldoende vermogen zonder chugging brandstof. Terwijl de 2410 heeft een lager dan gemiddelde cilinderinhoud van 179 kubieke centimeter, de vier-takt motor vergt enige brandstof. Dit betekent dat weinig onderhoud vereist is voor en na gebruik. Bovendien hoeft u alleen maar een halve liter van gas aan deze sneeuwblazer in beweging te krijgen.

De gecombineerde grootte van de 12-inch vijzel, 21-inch-inname en 24-inch clearing breedte de Troy-Bilt 2410 kunt 9 duim sneeuw of hoger te wissen. U kunt verwachten om een ​​voet van de sneeuw gemakkelijk over te verplaatsen. Dit sneeuwblazer is het beste voor een vlakke ondergrond, maar kan grind en bestrating verwerken zonder problemen. De stalen skid schoenen zijn nuttig voor rotsachtig terrein, maar kan het oppervlak van een eindproduct dek of veranda geschuifel.

De acht versnellingen vergroot de flexibiliteit van deze snow blower. U kunt dan gemakkelijk verplaatsen een voet van sneeuw op elke snelheid. De lagere snelheden duidelijk zware sneeuw, terwijl de hogere snelheden te helpen met lichte sneeuwval. Alle sneeuw u duidelijk lanceringen van de waaier door de goot aan de bovenkant van de sneeuwblazer. De goot is crank-gecontroleerde en draait 180 graden. Echter, de goot is korter dan de meeste, dus je moet experimenteren om de juiste hoek te sneeuwen blazen terug op je te vermijden vinden.

De banden zijn 13-inch hoog, maar hebben regelmatig loopvlak, en dit sneeuwblazer ontbreekt stuurbekrachtiging. Deze combinatie kan tractie problemen te maken als je beweegt over gladde ijs of bevroren sneeuw. Dit Troy-Bilt is zelfrijdend, dus je hoeft niet zo hard duwen, maar de tractie kan een probleem in gladde omstandigheden.

De Troy-Bilt 2410 is een goede keuze als je een sneeuwblazer op een budget nodig. Het heeft een betrouwbare motor en kan overweg met meer dan een voet van de sneeuw. Zijn stalen skid schoenen u helpen voorkomen dat het verzamelen van rotsen en puin bij de goedkeuring van bestrating. We raden het vermijden van gladde oppervlakken met deze sneeuw blower, want het heeft geen speciale tractie op de banden of de stuurbekrachtiging om u te helpen manoeuvreren.