gas ranges – Whirlpool 2017

De Whirlpool WFG540H0ES is een vrij standaard gasfornuis setup. De vijf-pits assortiment is verkrijgbaar in vijf kleuren, heeft een gemiddelde grootte oven en is gemakkelijk om schoon te maken en te onderhouden. Terwijl de garantie is ook slechts gemiddeld, het is scherp geprijsd en voorzien van makkelijk reinigen met stoom.

Overzicht

De primaire brander, gelegen in de linker hoek, uitgangen tot 17.000 Btu van warmte. De vier extra branders omvatten twee midrange branders met vermogens van 9.500 en 8.000 Btu, een ander hot 15.000 Btu brander, en een sluimerende 5000 Btu brander. Elke brander is een traditionele ronde, enkele laag. De kookplaat is een porseleinen gecoat staal voor eenvoudige reiniging. De full-dekking continue roosters zijn porcelein gecoat gietijzer, en ze kunnen in de vaatwasser voor het snel opruimen worden geworpen. De branders zijn allemaal verzegeld, die lekken voorkomt onderschrijden het kookplaatoppervlak. De kookplaat is niet voorzien van een ingebouwde bakplaat.

Bij 5,8 kubieke voet, de oven is gemiddelde grootte voor waaiers. De vleeskuikens is een van de zwakste van die we hebben getest, alleen de productie van 10.000 Btu van warmte. De oven kan oplopen tot 550 graden, wat optimaal is voor sommige deeg en korsten; een aantal van de andere bereiken geteste we alleen bereiken 500 graden. Dit convectie range gebruikt een ventilator warmte gelijkmatig te verdelen door de oven te bakken gelijkmatige Elk van de rekken inbegrepen. Er zijn zeven beschikbare rack posities en twee opgenomen rekken. Er is geen glijdende rek en de oven heeft geen proofing modus om deeg te verhogen.

Een van de grote kenmerken veel nieuwere gasovens onder andere is een stoom self-clean cyclus. Heat zelfreinigende ovens hebben de neiging om dampen en rook uitstoten, terwijl het gebruik van stoom bij lagere temperaturen lost de gebakken-op eten in plaats van verandert het tot as. De WFG540H0ES heeft een controle slot om kinderen uit zet hem aan te houden, en de lade onder de oven is voor de pot en pan-opslag. Als u veel bergruimte in uw keuken, dan is een range met een warmhoudlade kan een efficiƫnter gebruik van die ruimte.

Whirlpool garanties de WFG540H0ES voor een jaar. Dit beschermt tegen problemen in verband met de productie en betaalt voor defecte onderdelen en arbeid die nodig is om ze op te lossen. Dit is standaard voor gas ranges. Whirlpool klantenservice is gemakkelijk te bereiken. We vonden al snel een customer service agent via de telefoon, en het bedrijf biedt ook e-mail ondersteuning en live chat voor korte vragen.

Whirlpool’s WFG540H0ES 5.8 kubieke voet gas kachel is een betaalbaar en omvat convectie koken en stoom zelfreinigend. Terwijl de branders en vleeskuikens zijn niet zo heet als andere gaskachels we overwogen, is het goed geprijsd en zowel de kookplaat en oven zijn gemakkelijk op te ruimen.