gas grasmaaier – Troy Bilt Tb 2017

De Troy-Bilt TB200 is een zelfrijdende grasmaaier die manoeuvres rond obstakels, zoals bomen en bloembedden, met gemak. Dit gas grasmaaier maakt gebruik van een 150cc Brigs & Stratton 625ex, dat is een betrouwbare OHV motor die voldoende vermogen voor de meeste yards heeft. Je moet alleen hoeft te trekken op de terugslag starter of twee keer de maaier running te krijgen. Het begon voor ons op de eerste te proberen elke keer.

Overzicht

Als u de motor en de messen stoppen om speelgoed of andere objecten te verwijderen, kunt u gewoon het mes bedieningshendel, die is gelegen direct onder het belangrijkste stuur los te laten. Als je klaar bent het snijden van het gras, kunt u aansluiten van een slang aan het wassen poort om het schoon van de knipsels en mest die de neiging hebben te accumuleren in de tijd te houden.

Dit is een lichtgewicht, betaalbare grasmaaier die, net als veel van zijn concurrenten, heeft een 21-inch stalen maaidek. Als een front-wheel zelfrijdende maaier, het werkt goed over vlak terrein. Het is prima voor heuvels zonder al te veel van een helling, maar huiseigenaren met heuvelachtige yards moeten overwegen een rear-wheel-drive maaier, waardoor je meer van een push zal geven om op te staan ​​moeilijke pistes. Deze maaier is moeilijk te duwen totdat u de automatische aandrijving te activeren. We vonden dat deze maaier de neiging om te draaien totdat het gevonden tractie, en dan is de voorwielaangedreven zou schoppen en snijd effectief.

Deze maaimachine heeft ook de neiging om meer dan anderen trillen onze tests. Omdat de grip had geen opvulling, kregen we handvermoeidheid sneller dan bij andere maaiers in ons gas maaier beoordelingen. Dit kan een probleem voor mensen met kleine handen.

Aan de positieve kant, kunt u de hoogte op deze maaier snel en gemakkelijk aan te passen met behulp van twee hefbomen die de voor- en achterwielen samen te stellen. Er is een wassen-poort, zodat u kunt reinigen onder het dek na elke keer dat u maait. Dit is een leuke feature die maaisel blijft uit te bouwen onder het dek. Echter, we vonden dat het gras hadden de neiging om te bouwen rond de achterste uitwerpklep. Het was moeilijk te reinigen van al het gras in de hoeken en gaten van dat gebied.

De 1.9-bushel zak vult vrij snel, wat een probleem kan zijn als u een grote tuin. Echter, de maaier heeft een afneembare kant afvoergoot die u kunt gebruiken in plaats van de zak als je wilt mulch. Deze maaier heeft wel aardig mulchen capaciteit en bezuinigingen vrij gelijk.

U kunt de klantenservice voor deze maaier per telefoon of e-mail te bereiken als u problemen of vragen hebt bij het monteren of het gebruik van uw grasmaaier. Troy-Bilt biedt een twee jaar beperkte garantie voor deze grasmaaier.

De Troy-Bilt TB200 heeft een aantal leuke handige functies, zoals dual-hendel wiel aanpassingen en een afneembare kant afvoergoot. De voorwielaangedreven geeft je de broodnodige voortstuwing om uw gazon gelijkmatig maaien, maar u kunt een moeilijke tijd om tractie op oneffen ondergrond te hebben. Het blad bedieningshendel kunt u de messen en de motor snel te stoppen, en het wassen poort kunt u aansluiten van een slang en schoon te maken onder het dek. Dit is een betaalbare maaier met leuke features, die gras effectief snijdt.