gas grasmaaier – Lawn Boy 2017

Aangedreven door gas, maar die een elektrische start, de Lawn-Boy 10.734 gas grasmaaier vervangt de pull-start methode. Je zet gewoon de sleutel in het apparaat aan de linkerkant van de maaier en de motor spint tot leven. Deze zelfrijdende grasmaaier maakt gebruik van een 149cc Briggs & Stratton motor met een garantie van drie jaar, die het best past bij het voor kleine en middelgrote werven.

Overzicht

The Lawn-Boy 10734 komt in een fel groen, dat overeenkomt met het logo en is een verfrissende verandering van de gebruikelijke rode maaiers. Het heeft ook een pull-koord optie in het geval is er een probleem met de elektrische start-systeem. Een oplaadbare batterij bevoegdheden van de elektrische start. Als u ontdekt dat de batterij leeg is of niet zal beginnen om wat voor reden dan ook, dan kunt u altijd terugvallen op het trekkoord, dat de maaier begon voor ons met een eenvoudige pull vallen.

Met een gewicht van slechts 72 pond, met 11-inch wielen voor en achter, dit walk-behind maaier is uitgerust met achterwielaandrijving. Dit maakt het mogelijk om glijden over uw gras – plat of hellend – en rond obstakels soepel met weinig inspanning van uw kant.

Deze zelfrijdende maaier heeft een 21-inch dek, waardoor een flinke strook. Deze maaier is beter voor kleinere werven van een kwart-acre, maar kan zowel iets grotere werven ook.

Dit is een betaalbare grasmaaier dat de populaire drie-in-één trend volgt, want het is klaar om mulch, tas of ontladen uw maaisel. Zijn 149cc OHV motor, met 6,25 bruto koppel, is een van de kleinste in onze line-up, maar het moet genoeg stroom leveren om een ​​gemiddelde grootte yard maaien.

De wielen zijn makkelijk in te stellen, met een hendel aan de voorkant en een aan de achterkant. U kunt de voorste te passen en terug met één vloeiende beweging, zodat alle wielen op dezelfde hoogte. Het heeft ook een glijbaan die u kunt bevestigen of u wilt mulch in plaats van het vangen van de knipsels in de zak.

Omdat de grasmaaier heeft een elektrische start, kunt u zich zorgen over hoe snel je de messen zou stoppen als je moest zijn. Een bladregeling bar is aan de belangrijkste handvat bevestigd. In het geval van een noodsituatie, alsof er iets loopt in de voorkant van de maaier, kun je gewoon loslaten van de koppeling bar, en de motor en het mes stopt binnen drie seconden.

De maaier wordt ondersteund door een twee jaar productgarantie voor het starten, kracht en onderdelen en een driejarige aandrijflijn garantie. Een online handleiding is beschikbaar, maar voor een extra toeslag.

The Lawn-Boy 10.734 maaier is ideaal voor kleinere werven die vlak of heuvelachtig zijn, maar de motor is niet groot genoeg voor de meeste grote werven. De achterwielaandrijving en de elektrische start optie zijn twee van de beste eigenschappen. Zijn kleur is een verfrissende verandering van de norm, en het heeft alle functies die de meeste mensen met een gemiddelde grootte yards nodig.