gamepad – Snakebyte Final Fantasy XIV Controller

De Snakebyte Final Fantasy XIV PC Controller is een PC gamepad specifiek gericht voor de “Final Fantasy XIV” MMORPG met gespecialiseerde functionaliteit van de knop. Het werkt met andere games ook, maar niet dezelfde mogelijkheden hebben. Gelukkig, als je toevallig in de problemen, Snakebyte biedt een goede hulp en ondersteuning en zal uw vragen te beantwoorden.

Overzicht

Als u op zoek bent naar de perfecte gamepad, je wilt kijken naar de functies eerste. Deze PC-controller is goed ontworpen, maar ontbreekt een aantal van de functies die we willen zien. Eén van de sterke punten van deze controller is dat het gebouwd voor “Final Fantasy XIV.” Er zijn een aantal aangepaste functies ingebouwd in de gamepad, zodat je nooit meer naar het toetsenbord of muis te gebruiken. Zo kunt u verschillende functietoetsen toewijzen aan uw triggers en items of vaardigheden met een simpele toetscombinatie te activeren.

De Final Fantasy XIV PC-controller vereist een driver, die u kunt downloaden van de Snakebyte website, zodat u alle functies kan openen en activeren van de vibratie feedback. We zouden graag meer custom controls voor andere spellen te zien, maar had geen geluk. Het werkt prima voor de meeste games, maar niet hetzelfde niveau van maatwerk te vinden op andere pc-game controllers hebben. Zonder drukgevoelige triggers, deze controller is slecht in bepaalde games, waaronder racing games en shooters. Gelukkig is de game-controller heeft vibration feedback voor games die dit ondersteunen.

Dit Snakebyte controller wordt geleverd met twee mini-joysticks, een D-pad en 12 acties knoppen. Deze knoppen bevinden zich over de hele controller en kan fungeren als de F-toetsen die je kunt vinden op een toetsenbord. De lay-out is wat je zou vinden op een PlayStation. De case is gemaakt van duurzaam hard plastic. We zouden heel graag hebben gezien een rubberen textuur, zodat het niet glijden in de hand. De kabel is 9 voet lang, dat is lang genoeg voor u om achterover te leunen en genieten van het spel.

De Snakebyte website biedt een fatsoenlijke hulp en ondersteuning. Het heeft veelgestelde vragen voor het product, maar niet veel, evenals een elektronische kopie van de documentatie die met het product. Op de website is ook de plaats waar u de stuurprogramma’s om het werk Final Fantasy XIV PC-controller met te maken te vinden “Final Fantasy XIV.” Snakebyte heeft een verscheidenheid aan e-mailadressen en telefoonnummers, zodat u in contact met de klantenservice te krijgen.

De Snakebyte Final Fantasy XIV PC Controller is geweldig als je het gebruikt voor de Final Fantasy games. Het is niet zo goed als het gaat om andere spellen. De kabel is lang genoeg dat je niet hoeft te hebben je neus tegen het scherm te spelen drukt, en je zult geen zorgen te maken over scheuren het snoer uit uw computer als u een geanimeerde gamer bent. Het product support is zeer uitgebreid, maar zal je waarschijnlijk niet nodig hebben. Dit apparaat zal werken als een alledaagse PC gamepad, maar het biedt niet zo veel opties als je overschakelen van “Final Fantasy XIV” naar een ander spel.