gamepad – Kinobo Green USB Gamepad

Als u op zoek bent naar een Windows-gamepad, moet je proberen om een ​​die werkt met al je games uit de doos te vinden. Hoewel de Kinobo Green USB Gamepad heeft een aantal interessante features, het vereist extra software om te werken met veel games. De controller is comfortabel en de rubberen handgrepen toe te voegen aan de bruikbaarheid, maar zijn onhandige ontwerp maakt het rubber makkelijk op te pakken bij en minder kans op slijtage te weerstaan. Hoewel de besturing is redelijk geprijsd en heeft een aantal handige functies, kunnen we het niet aanraden want het is allesbehalve gebruiksvriendelijk.

Overzicht

Als een standaard-pc-controller, de Kinobo Green USB Gamepad heeft een aantal noodzakelijke functies. Met 10 programmeerbare knoppen, heb je alle controles die u nodig heeft voor de meeste games. In feite is dit gaming controller heeft twee analoge sticks voor maximale controle en vibratie feedback met spelletjes die dit ondersteunen. Terwijl trillingen gaat een lange weg met shooters en racegames, is de gamepad niet drukgevoelig triggers. Echter, het heeft alle basisfuncties die u nodig hebt om je games te spelen.

De Kinobo Green USB Gamepad is een plastic controller omwikkeld met rubber. Echter, de rubber handgrepen onderbroken plastic zijkanten en door normaal gebruik zal de rubber uiteindelijk afscheuren. De controller lijkt op een PlayStation controller, dus het is te klein voor sommige spelers. De grootte was geen probleem voor ons, maar we haatten de dunne design.

De Kinobo controller is een Windows-gamepad, maar het is niet geoptimaliseerd voor Windows 8. In feite, moet je software downloaden naar je controller te laten werken met een aantal spellen. Erger nog, heeft de website van Kinobo is niet elke vorm van de bestuurder of het programma voor de controller aan te bieden. Dit gaming controller ook niet geleverd met een garantie. En als u ahold van de vertegenwoordigers van customer support te krijgen, ze zijn alleen beschikbaar via e-mail. We willen graag meer steun opties te zien, met name in de vorm van veelgestelde vragen en downloadbare handleidingen.

De Kinobo Green USB Gamepad is een standaard-pc-controller met een aantal interessante features. Bijvoorbeeld, het heeft rubberen handgrepen en vibratie feedback. Echter, dit spel niet werken met alle games, en dan moet je extra software te laten werken te downloaden.