Frans leren software – Fluenz Frans 2017

Als een speaker Engels, Frans te leren komt met zijn eigen reeks van uitdagingen. Frans maakt gebruik van hetzelfde alfabet met verschillende fonetiek, accenten en gendered artikelen die nieuwkomers verwarren. Onze Top Tien beoordelingen Gold Award winnaar, Fluenz, richt zich op deze uitdagingen met informatieve video’s die context aan de Franse grammatica en uitspraak te geven.

lesinhoud

De lessen in Fluenz vooruitgang soepel en consequent door elke stap van het programma. De activiteiten in dit programma op elkaar voortbouwen geleidelijk van gewoon een woord te herhalen hardop aan het schrijven van een hele zin in het Frans om eindelijk spreken volledige Franse zinnen in de praktijk conversaties. De cursussen draaien rond een praktijk gesprek geïntroduceerd door uw virtuele tutor en bedenker van Fluenz Sonya Gil. Gil legt de focus van elke les, dan leidt u naar een praktijk gesprek. Dit gesprek dient als kader voor de rest van de video’s en activiteiten van de les.

De lessen beginnen met een gesprek dat beschrijft wat u worden opgenomen en laat zien hoe een typische conversatie in het Frans klinkt. Er zijn scripts voor taken zoals het bestellen in een restaurant of het kopen van een mobiele telefoon. Fluenz leest u dit gesprek te luisteren drie keer voor te bereiden om de uitleg video te kijken, maar ook omgaan met geschreven en gesproken Franse woorden.

Fluenz toont een video met Gil voor en na elk gesprek. Ze begint lessen met het uitleggen van uitspraak, spelling en grammatica in het gesprek. Zij richt zich op de plekken die Engels sprekers geven de meeste moeite door interactie met de Franse woorden visueel en stapt u door belangrijke punten met Engels equivalenten.

De activiteiten van het programma bestaan ​​uit matching, dictee en conversatie praktijk. Hierdoor kunt u zich richten op spelling en uitspraak. De eerste training vraagt ​​u naar Frans zinnen af ​​te stemmen op hun Engels vertalingen, en de voorbeelden zijn van het gesprek aan het begin van de les, zodat de informatie blijft vers in je geest.

De moeilijkheidsgraad van de afdeling dictaat training, waarin u typt uit zinnen die je hoort, neemt toe naarmate je vordert. Het begint met een eenvoudige woordenschat woord als “zij” en voegt meer aan de hand, totdat het is een volledige zin als “Ze wil een kopje koffie en de rekening, alstublieft.” Tegen het einde van de activiteit, zult u een aantal zinnen in het Frans te schrijven .

learning Veelzijdigheid

Voor het gesprek workouts, vraagt ​​het programma u om weer aan het gesprek vanaf het begin van de sectie luisteren. Deze gesprekken zijn vaak kort, ongeveer acht lijnen in totaal. Nadat je luistert, Fluenz vraagt ​​u om uzelf op te nemen herhalen lijnen beide luidsprekers. Daarna, je leest en opnemen slechts één lijnen spreker, waar je een korte pauze geeft en verhoogt het tempo van uw gesproken Frans.

Fluenz De oefeningen zijn geschikt voor alle soorten leerlingen, maar visuele en kinesthetische leerlingen zullen waarschijnlijk reageren het best om dit te leren Franse programma. Hoewel deze software niet alle instrumenten hebben, elke training een beroep op ten minste twee leerstijlen tegelijk.

De intro video en conversatie oefeningen betrekken leerlingen van alle types. Visual leerlingen met name profiteren van de ondertitel opties en van het horen van een native speaker uitspreken van de woorden. Ze hebben ook Gil interactie met animaties van de Franse woorden. De bijpassende oefeningen werken goed voor visuele en kinesthetische leerlingen, omdat ze tonen geschreven Frans zinnen uit de praktijk gesprek. Zowel kinesthetische en auditieve lerenden baat hebben bij het typen van zinnen in het dictaat oefeningen.

Het gesprek rubriek aan het einde van elke les is bruikbaar voor auditieve, visuele en kinesthetische leerlingen. Auditieve lerenden baat hebben bij het horen van hun stem afgespeeld, terwijl de visuele lerenden baat hebben bij het zien van geschreven script en kinesthetische leerlingen profiteren van daadwerkelijk te spreken. Er is volop aanvullend audiomateriaal buitenkant van de software zelf, met inbegrip van de podcast, audio-cd’s en MP3’s.

Fluenz maakt geen gebruik van een spraakherkenningssysteem net als andere programma’s die we beoordeeld. In plaats daarvan, u uw stem opnemen en vergelijken met de opnames van native speakers. We ontdekten dit programma om iets effectiever dan die met spraakherkenning, omdat het ons nodig om te luisteren naar hoe onze stem was anders dan de native speakers ‘. De meeste spraakherkenning systemen gewoon opgeven van een “correct” of “incorrect” verdict.

Fluenz is een cross-platform programma, zodat u niet vastgeketend aan uw bureaublad wanneer het leren van Frans. Het biedt meerdere manieren om jezelf onder te dompelen in het Frans tijdens uw woon-werkverkeer, op het werk of thuis. Fluenz bevat audio-cd’s en MP3’s, zodat je Frans kunt oefenen in de auto. U kunt ook kijken naar de cd-rom op een dvd-speler.

leermiddelen

Om functies Fluenz’s openen, moet u een online login te creëren. Dit is dezelfde login die je gebruikt voor alle platforms van het programma – desktop, mobiel en online – en het laat het programma om de vooruitgang die u op elk van hen te volgen. Fluenz heeft veel leermateriaal buiten de desktop en online lessen. U kunt maximaal borstel op Franse gebruik van de Fluenz podcast, dvd’s en audio-cd’s in aanvulling op de desktop lessen.

Dit is het enige Frans te leren programma met een podcast, en het stappen u door elke les, het verstrekken van extra context en materiaal. De podcast volgt Sonya Gil vanaf de cd-rom cursus en een vloeiend Frans spreker omdat ze kernbegrippen van de belangrijkste lessen af ​​te breken. Samen, ze bespreken en bekijken wat je geleerd hebt in elke les. Ze langzaam de lessen uit te leggen in de diepte met een native speaker, zodat je hoort Franse snel en natuurlijk gesproken. Sonya en George bespreken vaak alternatieve uitspraken, zoals die voor verkort, casual Franse woorden. U kunt zich abonneren op en vervolgens downloaden deze lessen aan uw muziekbibliotheek of uw telefoon.

Installatie & Ondersteuning

We hadden geen problemen ondervinden bij het opzetten van Fluenz. Het programma snel geïnstalleerd, in slechts ongeveer drie minuten. We gebruikten de cd-rom naar de desktop-applicatie draaien, maar er is een online download beschikbaar als je niet beschikt over een schijf op uw computer.

Fluenz heeft geen telefoon ondersteunende diensten, maar u kunt contact opnemen met vertegenwoordigers via e-mail. We kregen snel, vriendelijk en behulpzaam reacties toen we Fluenz gemaild met vragen. U kunt ook contact opnemen met het bedrijf via live chat op haar website. Voor antwoorden over lesinhoud, technische problemen, kenmerken, bestellingen en de scheepvaart, of mobiele lessen, kijk op de website van de pagina met veelgestelde vragen.

Hoewel het niet alle functies die we zochten hebben, Fluenz is zeer effectief in het onderwijzen van het Frans omdat de lessen en activiteiten zijn eenvoudig en intuïtief. De activiteiten variëren en bouwen off een gemeenschappelijke kern gesprek aan het begin van elke les. Fluenz’s cross-platform compatibiliteit kunt u Frans te leren thuis of onderweg.

Overzicht