engels leren – Livemocha

Met zijn strakke en professionele uitstraling, Livemocha is een goede site voor online leren Engels. De beste eigenschap van de site is het gebruik van social media. Deze integratie betekent dat de site voortdurend verandert, zodat er altijd nieuwe inhoud te bestuderen. In feite, studenten zelf plaatsen een groot deel van de inhoud. Dit maakt Livemocha meer relevant zijn voor uw leven, en het is een belangrijke reden waarom we kozen Livemocha als een van de beste in de wereld. Als uw doel is het verbeteren van uw culturele en conversatie Engels, Livemocha is een uitstekende web service te overwegen. Met behulp van de tools beschikbaar op de site, kunt u elke keer dat u wilt met studenten van over de hele wereld praten.

Kwaliteit van de Instructie

Livemocha is een van de beste online plaatsen om Engels te leren. De mate waarin het bedrijf heeft omarmd sociale technologie is ongeëvenaard in het gebied van het leren van talen online. Studenten worden actief delen, converseren en onderwijzen van elkaar met behulp van Livemocha’s learning platforms, welke interface gemakkelijk met populaire social networking sites zoals Facebook. Elke dag, de forums op Livemocha groeien. Wij geloven dat de site heeft echte potentieel om het taalonderwijs wereld te domineren, net zoals websites zoals Wikipedia.com Encyclopedia Britannica collecties in de laatste twee decennia hebben vervangen.

website Livemocha is bijzonder eenvoudig te gebruiken. Elke keer dat je inlogt, kun je rechtstreeks naar het punt in de les waar u het laatst onderzocht. In elke sectie, kunt u zien hoe veel verder je nodig hebt om te gaan om een ​​les te voltooien. Als u niet zeker bent over uw kennis van het Engels of uw spreekvaardigheid, zijn er extra trainingen beschikbaar op elk niveau. Studenten kunnen ook kiezen voor een-op-een begeleiding, maar ze zullen hebben om extra te betalen voor de dienst.

Livemocha verdient hoge cijfers voor de begeleiding, omdat het bedrijf geeft studenten toegang tot native speakers. Het begint wanneer u een uitnodiging om mee te werken met iemand specifiek te krijgen. Dan, van die persoon profiel verschijnt op het scherm. U kunt dan bepalen of dit is de docent voor u op basis van het land van herkomst, interesses, leeftijd, looks (er is een foto) of een andere criteria die u wilt.

Livemocha Het assortiment levels is indrukwekkend. Bovendien, de collectie van het Engels-talige inhoud groeit rijker met de dag als gebruikers artikelen en video’s uploaden. Deze up-to-date materiaal houdt je gemotiveerd en zal u helpen met uw collega’s over actuele gebeurtenissen te praten.

Livemocha heeft veel opties voor de lessen. In feite is de enige Engels leren web service die wij beoordeeld dat biedt mogelijkheden voor verdere oefeningen op specifieke aspecten van het Engels grammatica. Foto’s en afbeeldingen op de site zijn van goede kwaliteit en worden gebruikt op een slimme manier.

Verscheidenheid van het aanbod

Helaas is de manier waarop Livemocha vertrouwt op vertaling maakt het minder nuttig dan concurrerende Engels leren web services. Het ontbreekt ook specifieke luisteren activiteiten en spraakherkenningssoftware aangeboden door concurrerende web services.

Livemocha is gewijd aan het onderwijs conversatie Engels aan studenten die al enige kennis van de taal. Echter, kunt u ervoor kiezen om de site te bekijken in negen van het internet de 10 meest populaire talen, met uitzondering van het Arabisch. Wanneer u een andere taal dan Engels te kiezen, de navigatie-knoppen en instructies worden weergegeven in de taal van uw keuze.

Hoewel er een aantal opties voor specifieke onderwerpen te leren, heeft Livemocha niet uitgebreid de inhoud is ontworpen met name voor studenten die behoefte hebben aan woordenschat te oefenen voor banen, zoals die beschikbaar zijn in de horeca of in de gezondheidszorg te bieden. In plaats daarvan, Livemocha richt zich op conversatie Engels. Een manier om deze beperking te krijgen is om internationale studie partners met ervaring in uw vakgebied te vinden.

Bijkomende opvallende kenmerken van Livemocha onder meer het grote aantal leermiddelen. Deze omvatten fill-in-the-blank oefeningen, schrijven en spreken de praktijk, een Phrase Arcade en veel spelletjes. Daarnaast kunt u een set van flashcards te bouwen als je verder komt in je lessen. U kunt dit doen door het selecteren van hoe zeker bent u in uw kennis van de woorden die in de lessen. U kunt ook Livemocha de handige flashcard sets die door andere gebruikers te gebruiken. Om u te helpen kiezen voor de beste optie, studenten waarderen de kaart sets die ze gebruiken. U kunt bekijken deze flashcards gratis bij uw lidmaatschap, maar je moet extra om ze af te drukken als PDF-bestanden te betalen.

Live-interactie biedt enkele van de beste beschikbare leermogelijkheden van Livemocha. Ten eerste, de chatfunctie is populair en levendig. Dit gedeelte van de site is zo dynamisch dat het niet uitmaakt welk moment van de dag of nacht, kun je mensen die willen om Engels te oefenen met u te vinden. U kunt ook punten in chats verdienen door in gesprek met studenten die proberen om je eigen taal te leren.

Een ander belangrijk voordeel van Livemocha is de audio-opname software. Zodra je iets voorlezen en legt dit voor aan de site, zal een native speaker Engels in staat zijn om te luisteren en geven live-feedback. Zoals hierboven vermeld, Livemocha maakt gebruik van Engels sprekenden die willen andere talen om de studenten het leren van Engels te leren, en vice versa. Dit bouwt vertrouwen aan beide kanten.

Sociale media

Onlangs heeft Livemocha toegevoegde opties voor haar studenten te verhalen en artikelen te uploaden.

In vergelijking met andere online Engels leren webdiensten we beoordeeld, Livemocha heeft uitstekende audio-mogelijkheden. Studenten kunnen praten met elkaar via instant messages, en ze kunnen audio-bestanden op te nemen om te sturen naar andere leden. Er is zelfs een plek waar leden kunnen kijken naar een wachtrij van items die andere leden hebben gemaakt. Studenten op zoek naar verbetering in hun Engels spreken of schrijven kan deze tool gebruiken om hun audio- of schriftelijke dossiers in te dienen. Engels als moedertaal kan dan kiezen welke ze geïnteresseerd zijn in het corrigeren.

Makkelijk te gebruiken

Navigeren door het curriculum en de extra functies van Livemocha is eenvoudig, maar het token systeem gebruikt als betaalmiddel op de site is frustrerend. Als u nog niet hebt verdiend of eerst nog genoeg punten, veel van de functies van de site niet beschikbaar zijn voor jou.

Al met al, Livemocha is een Engels learning website dat iedereen die studeert Engels zou moeten controleren. De kans voor interactie in het Engels kan niet kloppen, want er is een overvloed aan mensen die willen hun Engels te oefenen. Het forum is vol mogelijkheden om vrienden te maken en Engels oefenen met hen.

Wij juichen Livemocha oprichters voor de uitvoering van een hoogwaardige audio-component. Progressive lessen en vele uren van het Engels inhoud maken ook de site overwegen waard. Als je al kunt spreken en lezen een beetje Engels, maar zijn in de hoop om penseel op uw culturele en gespreksvaardigheden, raden we Livemocha.

Overzicht