engels leren – LingQ

LingQ biedt een veelzijdige benadering van het onderwijs Engels, dat u kunt profiteren van in zes verschillende niveaus. De beste eigenschappen zijn live-docenten die te corrigeren student schriftelijk monsters snel en een community portal waar je woont kunt chatten met andere Engels studenten. De site biedt veel van de leermiddelen die we op concurrerende Engels te leren online websites, en het heeft enorme verbeteringen in de afgelopen jaren. Echter, het ontbreekt training speciaal voor zakelijk Engels. Het ontbreekt ook de culturele lessen en video’s die zo prominent op concurrerende sites zijn. Toch LingQ is een goede keuze voor het leren van Engels of toe te voegen aan wat je al weet.

Overzicht

De kwaliteit van het onderwijs vindt u op LingQ is ongeveer gemiddeld in vergelijking met andere online Engels leren sites die we beoordeeld. Het is een van de weinige sites die nieuwe leerlingen met commando’s en instructies in hun eigen taal te beginnen. Opties zijn onder andere gemeenschappelijke internet talen zoals Chinees, Japans, Portugees, Koreaans en Arabisch. Minder vaak voorkomende talen zoals Pools, Turks, Thais en Letse zijn ook beschikbaar. Naarmate je verder komt, zullen meer en meer van uw inhoud van de cursus in het Engels.

Een handvol les types zijn beschikbaar met LingQ. Je kunt beginnen met natuurlijk de lessen, die beschikbaar is in zes verschillende niveaus. Elk level heeft meerdere onderwerpen, en elk maakt een les. Een andere les optie is-lid gemaakte inhoud. U kunt ook toegang krijgen tot een nieuwsportaal, podcasts downloaden en content importeren met LingQ. Wij willen met name de uitspraak lessen die zich richten op de L en R klinkt. Deze zullen zeer nuttig zijn voor studenten die Engels Japans of Chinees spreken als hun moedertaal zijn.

Terwijl een gemakkelijke toegang tot live-docenten is een fantastische functie, waren we teleurgesteld om te leren dat je moet extra betalen voor een tutor om uw schrijven kritiek. Deze extra betalingen gaan naar punten, die je ook kunt verdienen door het uploaden van lessen die populair is geworden, of door tutoring gesprekken in uw moedertaal. U denkt misschien dat het schrijven is niet zo belangrijk als het spreken, maar vergeet niet dat dit belangrijke punt: Als u niet in staat om iets te schrijven zijn, is het zeer onwaarschijnlijk dat je in staat zijn om het te zeggen. Focus op uw schrijven en u zult zien hoe uw spreekvaardigheid verbetert.

Een van de beste eigenschappen van LingQ zijn de social networking opties. De site bevat nuttige blogs en forums en een gratis nieuwsbrief. U kunt ook een avatar in deze sectie te creƫren. Vervolgens kunt u vrienden te chatten met of deelnemen aan live-gesprekken als je de praktijk te communiceren in het Engels te vinden.

LingQ, een mash-up van de woorden verbinding en taalkundige, is een waardige concurrent onder de online Engels leren sites. Het is de enige site die we beoordeeld die begint Engels studenten in hun eigen taal en langzaam verlicht ze in de lessen met 100 procent Engels content. De integratie van live-docenten en zijn progressieve curriculum behoren tot de beste eigenschappen, en social-networking tools en student-uploading opties maken het moeilijk te verslaan. Echter, de site ontbreekt opties voor het bedrijfsleven leerlingen en mist culturele inhoud, dus het is minder nuttig dan de beste online Engels leren producten.