engels leren – leef-Engels 2017

Live-Engels is niet bedoeld voor mensen die geen Engels spreken. Dit Engels tutoring dienst is bedoeld om mensen die al spreken Engels te verbeteren hoe ze spreken en schrijven te helpen. Dit bedrijf maakt gebruik van een een-op-een begeleiding proces om u te helpen fine-tunen van uw kennis van het Engels. Want het is een individuele ervaring, zal elke les verschillen, afhankelijk van wat je wilt leren.

Overzicht

Live-Engels biedt vier verschillende categorie├źn van het Engels Opleiding: Engels, sollicitatietraining, Engels examen en zakelijk Engels. Als je eenmaal hebt gekozen welk type les die je nodig hebt, dan selecteert u een leraar. Elke leerkracht heeft een profiel, die zijn of haar foto, een korte biografie en een audio clip van zijn of haar stem beschikt. Vervolgens schema een tijd, ten minste 24 uur van tevoren, wanneer kunt u kennismaken met de leraar.

Omdat live-Engels maakt gebruik van diensten zoals Skype, kunt u overal met een internetverbinding Engels te leren. Ze bieden ook lessen over de telefoon. Tijdens de les leert u degene die de instructie over welke onderwerpen ze lesgeven begeleidt zijn. Afhankelijk van wat u nodig hebt, de instructie je leren nieuwe woorden, helpen bij het werken op uitspraak of repeteren scenario’s met je mee.

Uw keuze van een leraar is van vitaal belang in uw Live-Engels ervaring. Zoals eerder vermeld, is dit Engels tutor dienst niet bedoeld voor beginnende Engels sprekers. Echter, veel van de docenten spreken van een tweede taal en kan moedertaalsprekers van het Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Russisch, Chinees en Hebreeuws te ondersteunen.

Live-Engels is een live een-op-een begeleiding ervaring, dus de cursussen worden geleid door wat je ervoor kiezen om aan te werken. Dit bedrijf heeft geen games, video’s, flashcards, forums of groepscursussen van haar eigen te bieden, maar je leraar kan u naar een aantal online bronnen die hij of zij heeft gevonden. Live-Engels biedt wel wat te lezen materiaal in de vorm van een werkmap, als u de premie plannen aan te schaffen. Huiswerk wordt gegeven op basis van vrijwilligheid.

Live-Engels heeft vele voordelen en een aantal nadelen. Het werkt rond uw schema en uw Engels taal behoeften. Als u liever een strikte klaslokaal omgeving met cursussen, quizzen en niveaus, dan is dit misschien niet de les Engels service die u zoekt. Live-Engels zal uw kennis van het Engels te verbeteren door u in staat om te praten met een leraar Engels in een priv├ę-onderwijs-sessie geleid door u, dat is waarom het is een van de beste Engels leren beschikbare diensten.