engels leren – EnglishPod

EnglishPod, een zuster product van SpanishPod, is een prachtig product dat zo professioneel is gebouwd dat het serieus als een manier om Engels te leren moeten worden genomen. EnglishPod biedt een geweldige gratis trial dat geeft je echt een gevoel voor wat het te bieden heeft. De lessen zijn goed doordacht en zeer cultureel relevant. Praxis Taal biedt een aantal grote taaloplossingen en EnglishPod is zeker een van de beste middelen die beschikbaar zijn voor het leren van online Engels.

Overzicht

EnglishPod De lessen zijn van hoge kwaliteit, en het is duidelijk dat de instructeurs zijn goed opgeleid, maar we hebben geen bewijs van verschillende dialecten te zien. Met dit gebrek aan variatie onder leraren, konden we niet geven deze service de hoogste cijfers in dit gebied. Maar, zult u zeker uw geld waard als je besluit om EnglishPod een kans te geven. Bovendien, vergeet niet dat je kunt leren van andere studenten, dus check de gratis proefperiode voordat u zich aanmeldt voor de volledige service.

Elke les begint met 10 tot 15 minuten audio. U kunt deze opnames streamen of downloaden in diverse formaten, zodat u ze kunt beluisteren op uw iPod, smartphone of ander draagbaar apparaat. Er zijn 300 lessen beschikbaar, en u kunt een handige search tool gebruiken om gewoon degene die je nodig hebt. Er zijn vijf niveaus les. Na het beluisteren van het audiogedeelte van elke les, kunt u klikken op een tab uitbreiding naar een overzicht van de nieuwe woordenschat woorden die werden gebruikt in de opname te zien. Daar kunt u de woorden in andere contexten in nieuwe zinnen te zien. Periodieke quizzen zijn ook beschikbaar.

Enkele van de beschikbare lessen zijn slechts goed, maar anderen zijn uitzonderlijk. We hielden echt unieke aanpak EnglishPod’s te leren schrijven, bijvoorbeeld. De dienst heeft eigenlijk een hele les gewijd aan het schrijven van een excuusbrief. Maar we waren teleurgesteld dat er geen video-opties voor het leren van talen. Video’s zijn een geweldig hulpmiddel voor taalonderwijs, en we hopen dat EnglishPod voegt deze optie binnenkort.

Veel van de lessen EnglishPod zijn indrukwekkend, vooral de lessen op het verkrijgen van een lening, de sociale zekerheid in de Verenigde Staten en hoe Veteran’s Day te vieren. Het doet een zeer goed werk van het onderwijs cultuur terwijl het onderwijzen van de taal. U kunt echter alleen gebruik maken van deze site als je een goede kennis van het Engels of als je leest en Chinees spreken. Geen enkele andere inheemse talen beschikbaar.

Omdat veel studenten op zoek naar een website taal-leer die ook hen voor te bereiden op de TOEFL en andere tests, kan het zijn dat EnglishPod niet hebben wat je nodig hebt.

Social media-integratie is waar EnglishPod echt opvalt. De middelen voor het communiceren met andere studenten zijn enkele van de beste die we hebben gezien. forums en discussies van de site zijn zwaar gebruikte en zeer behulpzaam, bijvoorbeeld. De groepen uit China zijn zeer actief, en het blijkt dat deze studenten altijd het toevoegen van nieuwe forums.

Veel concurrerende websites voor het leren van Engels online aan te bieden one-on-one docenten. Helaas, EnglishPod niet.

EnglishPod is zeer makkelijk te gebruiken. Je kunt eenvoudig zoeken door middel van de 300 lessen beschikbaar. Het is ook gemakkelijk om het onderwijs content, zoals lijsten van de woordenschat woorden en hun definities te vinden. Gelukkig kun je deze woorden klikken om een ​​gesproken opname van de juiste uitspraak te horen.

EnglishPod door Praxis is een aanvaardbaar product. Iedereen die EnglishPod aankopen zullen niet teleurgesteld worden. We willen graag deze online leren van talen dienst een betere score geven, maar zonder één-op-één docenten of video’s, we kunnen gewoon niet zeggen dat EnglishPod is het beste product beschikbaar.