Duits leren – TOTALE German

Rosetta Stone’s Totale Duits is een uitstekende manier om jezelf onder te dompelen in de Duitse taal zonder te reizen naar Berlijn, München of Hamburg. Terwijl andere systemen beloven om je te leren van een taal van de grond af te beginnen met grammatica en mechanica, een van de beste in de wereld, Totale Duitse gooit je in plaats daarvan in de strijd en helpt u om de taal door middel van intuïtieve ervaring te leren. De gehele opleiding is online, zodat u volledige controle over uw diepte van de studie en de tijd die het best past bij uw schema.

Lesmateriaal

Totale Duits is verdeeld in drie hoofdgebieden ontworpen om u te helpen de taal te begrijpen. De eerste is totaal taalbad in Rosetta Course. Zonder het onthouden of het vertalen van het programma belooft om u te helpen snel oppakken Duitse woordenschat en uitdrukkingen met behulp van audio- clips, afbeeldingen, video’s en andere multimedia. U kunt ook het bijhouden van uw vooruitgang en controleer je sterke en zwakke punten als u begint met het ontcijferen van de Duitse taal zelf.

Vervolgens praktijk spreken Duits en feedback te krijgen in Rosetta Studio. In tegenstelling tot veel andere leren Duits online taal systemen, Totale Duits kun je oefenen met andere studenten over de hele wereld in één uur durende sessies. Bolster uw eigen spreekvaardigheid terwijl het helpen van andere leden hetzelfde doen, en te verbeteren met behulp van een native Duitstalige coach.

Tot slot, te verkennen en te betrekken anderen in Rosetta World. Oefen je Duits in games, chatten met andere gebruikers en gestructureerde activiteiten om je vaardigheden te testen, terwijl de overgang je naar hogere taalniveaus. De collaboratieve omgeving stelt gebruikers in staat om samen te werken in een leuke, ongestructureerde setting.

Totale Duitser leermiddelen zijn online beschikbaar en zorgen voor een gemakkelijke toegang op de meeste platforms. Terwijl het programma is ontworpen voor totale taalbad door middel van een reeks van activiteiten en korte oefeningen, het ontbreekt aan een strikte lesplan en evaluaties aan mechanische taalvaardigheden te versterken. Dit systeem doet na te bootsen natuurlijke taalverwerving op jonge leeftijd, hoewel sommige gebruikers concrete plannen met de gestelde doelen kunnen hunkeren.

De oefeningen zijn state-of-the-art en maak gebruik van de meegeleverde microfoon en headset. Spraakherkenningssoftware kwaliteiten uw uitspraak Duits en geeft tips over hoe je de taal beter te spreken. Er zijn ook veel verbale oefeningen die de minuut accenten en uitspraak benaderingen vanaf het begin te introduceren.

Studiebegeleiding en communautair

Misschien wel het grootste nadeel aan Totale Duitse is het ontbreken van culturele aard. Een belangrijk onderdeel van het leren van talen is de implementatie van de taal in alledaagse situaties. De meerderheid van de Duitstaligen zijn gewend aan een bepaalde reeks van culturele normen en mores dat het programma negeert. Terwijl je veel woorden en zinnen in het Duits (zoals “guten tag” als groet synoniem met “hallo”), zult u waarschijnlijk missen de sociale nuances dicteren de maatschappelijk aanvaardbare gebruik van dergelijke woorden (zoals veel Duitsers iets meer informele voorkeur leert groeten zoals ‘Guten Morgen “of” Hallo “om het leerboek-accurate en zeer beleefd” Guten tag “).

Al met al, zal Totale Duitser leermiddelen moet je spreken Duits in een relatief korte tijd. De oefeningen zijn intuïtief en catchy met hun mengsels van heldere beelden en helder geluid. Zelfs met deze taal instructie, kan het nuttig zijn om opfrissen Duitse cultuur voor het plannen van een reis naar het buitenland.

Totale Duitse blinkt uit in zijn begeleiding en community features. Native speaker interactie is een belangrijk onderdeel van het Rosetta Studio programma en live-coaches helpen bij het leerproces. Even belangrijk is de mogelijkheid om te praten met andere studenten Duits te leren in zowel gestructureerde instellingen en informele gebieden.

In Rosetta Studio, maak je kennis met een virtueel klaslokaal waar u naar verwachting uitsluitend communiceren in het Duits. De coach wordt weergegeven in een klein videoscherm en luistert naar uw vooruitgang. Ze is in staat om probleemgebieden te beoordelen en je aan te moedigen met behulpzame woordenschat en uitspraak tips. De studio integreert multimedia-elementen met het leerproces, het aangaan van de geest en het stimuleren onderbewuste memoriseren.

Na het leren in een gestructureerde omgeving, zoals de studio, het helpt om na te denken en te oefenen met andere studenten in een ontspannen setting. Rosetta World biedt deze flexibiliteit met Duitse matching spelletjes en wedstrijden. U kunt ook deelnemen aan geschreven en voice chats met andere gebruikers om uw communicatieve vaardigheden te testen. Rosetta World is meer dan alleen maar een serie van games en sociale activiteiten; het is ook een sociaal netwerk waar het leren van talen wordt bevorderd.

Misschien wel het beste deel over Totale Duitse is de niet-lineaire structuur. Dit geeft studenten de mogelijkheid om te leren op hun eigen tempo, het stimuleren van groei en exploratie voor elke individuele gebruiker. Gebruikers die het beste leren in de klas structuren kunnen het leren oefeningen en studio sessies inzage terwijl degenen die pick-up taalvaardigheden van sociale interacties kunnen genieten van de activiteiten van Rosetta World.

audio

De audio-oefeningen in Totale Duits zijn een geweldige manier om jezelf onder te dompelen in de taal. Het gaat om open te luisteren oefeningen die de student uitdagen om zijn begrip vaardigheden aan te scherpen. Terwijl het systeem ontbeert audio lessen en ondersteuning voor de iPhone, is het bieden audio-cd’s voor gebruik in de auto en andere gebieden waar toegang tot internet wordt beperkt. Deze oefeningen stimuleren de audio-inhoud van de online modules en uit te breiden leren om extra gebieden.

Totale Duits is voorzien van geavanceerde software voor spraakherkenning, dat maakt het luisteren en spreken activiteiten effectief. Veel taalleermiddelen gewoon een vraag stellen en verwachten dat u te beantwoorden. Alleen TOTALE Duitsers luistert naar uw gesproken antwoord en rechters zowel de nauwkeurigheid en de uitspraak technieken. Dit resulteert in een veel snellere leeromgeving voor studenten. Het is als het hebben van een persoonlijke leraar op de hand te allen tijde tijdens de instructie.

Technische hulp

De kwaliteit van de Totale Duitser audio oefeningen is onberispelijk. De zorgvuldig opgenomen audio-elementen zijn duidelijk en goed te lezen. De interacties en immersie zijn cruciale componenten van het systeem, en de audio-oefeningen zijn een van de sterkste gebieden Totale Duitser.

Net als alle Rosetta Stone producten, Totale Duitse beschikt over een indrukwekkende support systeem verzorgd aan de voorkeuren van de gebruiker. De online kennisbank is beschikbaar voor de meeste algemene vragen en problemen met betrekking tot de software te beantwoorden. Voor onmiddellijke hulp, telefoon en chat support is direct beschikbaar. Gedetailleerde vragen en hulp kan ook worden bereikt via e-mail.

De technische ondersteuning en hulp systemen zijn vooral cruciaal voor Totale Duitse die zo sterk afhankelijk is van technologie. Het ondersteunend personeel in staat zal zijn om uw vragen in een kort tijdsbestek te beantwoorden, meestal direct. Gelukkig, na installatie, de web-based programma is vrij naadloos en moet weinig te bieden (indien van toepassing) -technologie moeilijkheden.

Simpel gezegd, Totale Duits is een van de beste manieren om het Duits online te leren. De niet-lineaire aanpak met de nadruk op sociaal leren is stimulerend, en zijn helder geluid lessen gebruikers helpen om Duits te leren in weinig tijd. Zelfs na de taaloefeningen hebben ongeveer 200 uur tijd zijn afgerond, er is nog ruimte om meer in Rosetta Studio en Rosetta wereld te leren. In wezen, TOTALE Duitse werkt op het idee dat het leren van talen moet intuïtief, leuk en interactief-en op deze drie gebieden, het is een groot succes.

Overzicht

Voor een idee van hoe Totale Duitse stapelt tot de concurrentie, check out de rest van ons Duits leren Online review site.