domoticasystemen – HomeSeer, 2017

HomeSeer is een van de leiders in de domotica-systemen. De kwaliteit en de innovatie van deze smart home systeem verdient het geweldig de Top Tien Gold Award. HomeSeer zet een hoge standaard voor de concurrentie met zijn levendige community van gebruikers en een uitstekende klantenservice. Dit systeem is relatief eenvoudig te gebruiken, maar het kost tijd om meester. Het is erg compatibel met een verscheidenheid van home-control technologie en geeft u een breed scala aan software compatibiliteit ook. Dit product is zeker de moeite waard uw aandacht als u op zoek bent naar een hoogwaardige domoticasysteem.

compatibele randapparatuur

Het HomeSeer systeem is compatibel met een enorme verscheidenheid aan populaire en niche-programma’s. Dit systeem ondersteunt een groot aantal belangrijke media management applicaties zoals iTunes, Windows Media Player en Windows Media Center. In feite zijn de meeste van de functies van dit systeem direct te integreren in Windows Media Center. HomeSeer is ook compatibel met beveiligingssystemen en HVAC-systemen.

Een van de unieke dingen over HomeSeer is de online winkel. Deze winkel is een soort van een one-stop locatie voor een selectie van de randapparatuur die zijn bevestigd aan de slag met dit domoticasysteem te vinden. U kunt beveiligingscamera’s, deursloten, thermostaten en HomeSeer’s HomeTroller lijn van hardware controllers in de winkel te vinden. In feite, HomeSeer heeft de beste selectie van randapparatuur van een systeem in onze review.

HomeSeer’s HS3 software is compatibel met besturingssystemen zoals Windows Vista, 7, 8 en Mac OS X. Hiermee kunt u de software te zetten op elk huis desktop of laptop om uw systeem te bedienen met compatibele hardware. U kunt een webbrowser gebruiken, zoals Chrome, Safari of Firefox om toegang te krijgen en het systeem op afstand te configureren.

Tenzij je het kopen van de Pro-versie, zal u gevraagd worden om extra te betalen voor toegang tot de plug-ins die compatibele hardware en software uit te breiden. Dit is handig als u op zoek bent naar een specifiek type apparaat toe te voegen aan uw systeem. Er zijn maar weinig andere systemen in onze review kunt u plug-ins kiezen à la carte op dezelfde manier als HomeSeer. Deze slimme huis systeem geeft je ook toegang met mobiele apparaten. HomeSeer biedt apps voor Android, iOS en BlackBerry-smartphones en tablets.

Hoewel het niet ondersteunt Bluetooth, KNX en ZigBee regeltechnologie HomeSeer ondersteunt alle andere grote home control technologie, waaronder Insteon, UPB, Wi-Fi, X10 en Z-Wave. Veel van deze apparaten werken op hetzelfde principe; het apparaat dat u wilt bedienen verbinding met een bedrade of draadloze module en dan bent u klaar om het uw systeem toe te voegen bent.

functionaliteit

Deze intelligente huis systeem heeft indrukwekkende functies. HomeSeer implementeert alle functies die je zou willen in een domoticasysteem. Het biedt toegang op afstand, waarmee u om uw huis bedienen vanaf een internet browser of smartphone terwijl u weg bent. HomeSeer helpt uw ​​huis meer energie-efficiënt te zijn door het bewaken van uw energieverbruik patronen. HomeSeer’s modules ontvangen signalen draadloos of via de home automation controller via de bedrading in uw huis. De software is eenvoudig te gebruiken, maar moeilijk te beheersen vanwege de gebruikersinterface, die minder goed ontwikkeld als andere producten op de beoordeling.

HomeSeer’s software geeft u de mogelijkheid om eenvoudige of complexe programma’s om u te helpen het niveau van aanpassing u wenst voor uw slimme huis te krijgen te maken. Deze programma’s kunnen automatisch geactiveerd, handmatig en zelfs het gebruik van voice control. Basic triggers, zoals frequentie en-activering, zijn aanwezig. U kunt het systeem ook programmeren te activeren in willekeurige volgorde, die het mogelijk maakt uw systeem om de lichten aan en uit te schakelen op willekeurige of semi-willekeurige tijdstippen, waardoor uw huis een ‘woonde-in “kijken naar dieven te ontmoedigen, terwijl u weg bent. Als het gaat om een ​​home security monitoring service, heeft HomeSeer niet deze functionaliteit bieden.

Customer service bij HomeSeer beter presteert dan de meerderheid van de andere producten in onze vergelijking. HomeSeer is een model van verbazingwekkende customer support met sterke opties zoals tutorials, telefonische ondersteuning en live chat. HomeSeer biedt de basics in de documentatie, het aanbieden van zowel een handleiding en een online kennisbank.

HomeSeer’s online forum is een actieve gemeenschap van gebruikers die bereid is om u te helpen erachter te komen problemen. Het bedrijf biedt ook video tutorials om u kennismaken met een aantal basistechnieken en om u vertrouwd te maken met de software en hardware, die het gebruiksgemak deze domotica-systemen ‘verder verbetert. U kunt het systeem zelf te installeren; echter, uw beste optie is te vertrouwen op een professioneel om het systeem te installeren.

Als u op zoek naar de beste home automation-systeem en software voor uw huis, ervaring HomeSeer’s, flexibiliteit en ondersteuning aan de klantenservice het opvallen als een top mededinger. Het systeem mist een paar controle technologieën, en het kan enige tijd duren voordat je hebt het helemaal uitgedokterd. Deze gebreken terzijde, HomeSeer is een sterke kandidaat voor uw huis met zijn brede assortiment van functies, compatibiliteit apparaat en een uitstekende online forum.

Help en ondersteuning

Overzicht