bouwdozen winkels – eHobbies

eHobbies ‘website is dynamisch en visueel verbluffende. Het toont een flash-als grafische diavoorstelling van haar producten in de kijker op de homepage en is in leven met kleur. De categorieën zijn gemakkelijk te begrijpen en het is geen problemen met het vinden van hun nieuwe aankomsten, hot deals, cadeauwinkel of merknaam producten. een van de beste in de wereld, heeft eHobbies in bedrijf sinds 1999 en trots pronken met hun krantenknipsels uit dergelijke opmerkelijke publicaties tijd, geld en de Wall Street Journal. We hebben zeker mee eens, eHobbies is één van de beste online model kit winkels over.

Verscheidenheid

Op hun website, eHobbies zegt ze dragen meer dan 60.000 artikelen. Elke klant die een bezoek de website van het bedrijf zal absoluut geen moeite te geloven deze claim, omdat genoteerd aan de linkerkant van de homepage hebben, zijn alle producten eHobbies verkoopt. Deze omvatten dergelijke brede items als puzzels, vliegtuigen, auto’s en vrachtwagens, wetenschap kits, speelgoed en spelletjes, raketten en popcultuur. Men kan winkelen op categorie of per merk. Ze hebben ook een uniek thema winkel, het weergeven van items op basis van de onderwerpen waarop zij betrekking hebben, zoals Thomas and Friends, The Simpsons en Batman.

Een fout op een verder bijna perfecte website is het feit dat eHobbies hun accessoires, gereedschap of bijkomende leveringen categorie op hun home page heeft een lijst. Ze hebben een link naar raketmotoren, en als u klikt opent u het tabblad model kits onder de Shop Alle categorieën rubriek vindt u links naar hulpmiddelen, de bouw, boeken en video’s te vinden, maar het zou handig om een ​​prominente stand te hebben -alone categorie link voor deze items.

eHobbies scheepvaart opties omvatten internationale verzending naar meer dan 200 landen over de hele wereld, evenals G rond, 3 Day, 2nd Day Air, Next Day Air, Parcel Post (10-14 dagen), Prioritaire Post en First Class Mail door de US Postal Service. Ze zijn ook in staat om het schip uit meerdere magazijnen verspreid over het land, die een snellere levertijd kan betekenen.

Nogmaals, eHobbies “duidelijkheid is verfrissend. Ze lijst van hun betalingsmogelijkheden op hun eigen pagina, zodat klanten niet hoeven vooraf zoeken voor hen aan het maken van een beslissing over een aankoop. PayPal, Visa, MasterCard, Discover, American Express, cadeaubonnen en inkooporders worden geaccepteerd vormen van betaling op eHobbies.com.

Misschien wel het meest opvallende kenmerk van de eHobbies website is de hulp en ondersteuning. Het bedrijf biedt live klantenservice chatten via Yahoo, AOL en MSN instant messaging. Ze bieden ook een gratis telefoonnummer, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, 8:00-04:30 PST, en e-mail contact informatie.

extra Supplies

e Hobby’s heeft een sectie kras en deuk die kunnen bestaan ​​uit unieke items, beëindigde items of koopwaar enigszins vervormd van hun originele verpakking. Dat is leuk, want soms kan je producten in als nieuw te vinden met slechts een lichte cosmetische schade aan de verpakking of andere nauwelijks merkbaar krassen bij de meeste. Het enige vangst met deze items is dat alle verkopen zijn definitief en items zijn niet met statiegeld eHobbies. De basisstructuur van het terugkeerbeleid van de onderneming is dat ze producten teruggestuurd binnen 30 dagen na ontvangst zal accepteren als ze ongebruikt en in hun originele verpakking.

eHobbies doet uitstekend werk op de website van het verstrekken van leuke features die klanten zou verwachten. Sommige van deze functies zijn onder meer de product reviews, algemene hobby veelgestelde vragen en het thema winkel.

Verzenden

Betalingsmogelijkheden

Help / Ondersteuning

Bedrijfsbeleid

Overzicht