beslaan systemen – Orbit, 2017

De Orbit Professional Outdoor Mist Cooling System omvat roterende slip-lock fittingen en een flexibel systeem dat kan koelen tot 10 voet van de buitenruimte. U kunt de apparatuur uit te breiden naar grotere gebieden met de aankoop van extra leidingen te dekken. Hoewel het is ontworpen als een lage druk systeem, kunt u het ook gebruiken met een booster pomp naar de psi waterdruk te verhogen. Gebruikt met een standaard tuinslang, het systeem maakt gebruik van slechts 0,5 liter per uur (GPH) water.

Deze commerciële mist machine is uitgerust met flexibele leidingen die u kunt gebruiken om te koelen tot 10 voet van de ruimte. U kunt echter de buizen uit te breiden tot 125 voet als je een grotere buitenruimte. Het systeem wordt ook geleverd met slip-lock fittings van messing. De messing fittingen zijn duurzaam, maar ze zijn ook nuttig, omdat ze 360 ​​graden kunnen draaien. Deze functie geeft u de mogelijkheid om de richting van de nevel geproduceerd door de machine als u nodig aan te passen.

De mist spuit is alleen bedoeld voor gebruik buitenshuis en kan worden bevestigd aan elke standaard tuinslang voor lage druk actie. Dit betekent dat het doorgaans werkzaam drukbereik van 40 tot 70 psi. Vanwege de lage druk, kan de waterdruppels die door de machine groot zijn. Echter, als je wilt naar een fijnere nevel te produceren, kun je een booster pomp hechten aan het systeem om de psi verhogen. Doen dus dwingt meer water uit de sproeiers sneller, wat leidt tot kleinere waterdruppels die verdampen en afkoelen uw buitenruimte sneller.

Met een booster pomp verhoogt de hoeveelheid water de machine gebruikt, waardoor de kosten van het mister systeem kan verhogen. Indien verbonden met een gewone slang, gebruikt het systeem slechts 0,5 gph.

Naast de koperen fittingen, het wordt geleverd met alle componenten die nodig zijn om het systeem te installeren: opknoping klemmen en nagels, een koperen eindplug, een auto-aftapkraan en vijf spuitmonden van roestvrij staal en koper. Het komt ook met een slang ring om het bevestigen van de apparatuur om uw tuinslang eenvoudig. Echter, filters niet inbegrepen. Minerale afzettingen die het water uit soepel loopt door buizen de mist maker kon stoppen te voorkomen, moet u compatibele filters apart worden aangeschaft.

De Orbit Professional Outdoor Mist Cooling System komt niet met filters, en het vereist bijkomende aankopen om zijn vermogen om grotere gebieden te koelen uit te breiden. Echter, dit outdoor meneer heeft zijn voorzien van roterende armaturen, duurzaam nozzles en een lage druk systeem dat u kunt verbeteren met een optionele booster pomp.