bescherming tegen identiteitsdiefstal diensten – ID Watchdog 2017

ID Watchdog heeft twee bescherming identiteitsdiefstal plannen kunt u kiezen uit om u te helpen uzelf te beschermen tegen fraude. Onder beide plannen, de dienst controleert uw adres, sofi-nummer en credit verslag, en de service biedt zowel een garantie en verzekering uitbetaling in het onwaarschijnlijke geval dat uw identiteit wordt gestolen, terwijl onder haar hoede.

Overzicht

De ID Watchdog Plusregeling voert elementaire identiteit monitoring, die krediet waarschuwingen en scannen van ongecodeerde chatrooms, kwaadaardige websites en zwarte markt sites waar persoonlijke informatie kan worden verkocht of verhandeld omvat. Als de service detecteert een bedreiging, het in contact met u opnemen via e-mail of sms. De ID Watchdog Platinum plan voorziet in al deze functies en biedt uw kredietrapporten en scores.

Deze ID diefstal dienst controleert ook de publieke databases voor ongeoorloofd gebruik van uw informatie. Het onderzoekt de Nationale Adreswijziging database om ervoor te zorgen dat niemand probeert om je e-mail doorsturen naar een andere locatie. Deze bescherming tegen fraude dienst scant ook payday loan databases om ervoor te zorgen dat niemand uw gegevens te gebruiken om noncredit leningen te verkrijgen. Andere diensten die wij beoordeeld monitoren deze bron voor fraude.

Naast het controleren van databases, ID Watchdog bewaakt de informatie die de kredietbureaus verzamelen. Het houdt spoor van uw geopende kredietlijnen en identificeert pogingen om extra krediet te krijgen. De Plusregeling controleert alleen de TransUnion kredietbureau rapport, terwijl de Platinum plannen houdt lusjes op de verslagen van alle drie de grote kredietbureaus.

ID Watchdog garandeert zijn dienst 100 procent. Als iemand uw identiteit steelt, zal ID Watchdog dienst zijn gecertificeerd identiteitsdiefstal risicomanagement specialisten om te werken met u om uw goede naam te herstellen en op te lossen alle problemen. Het biedt ook identiteitsdiefstal verzekering om u te helpen verliezen terug te winnen. De plannen verschillen per staat, terwijl de meeste diensten hebben een standaard $ 1.000.000 verzekering cap.

Als u al een slachtoffer van identiteitsdiefstal, kan deze dienst u helpen uw problemen op te lossen en herstellen van uw goede naam. Het biedt drie soorten restauratie diensten, waarvan één voor de financiële administratie, één voor persoonlijke en burgerlijke stand, en één voor de rechtshandhaving en de overheid gegevens bevatten. Deze uitgebreide service onderscheidt het van andere ID diefstal restauratie bedrijven, die meestal alleen werken met bestaande klanten.

U kunt zich ook inschrijven uw kinderen in dit plan. Dit is een belangrijk kenmerk, want kinderen hebben meer kans dan volwassenen aan slachtoffers van identiteitsdiefstal geworden.

U kunt bellen of e-ID Watchdog tijdens de normale kantooruren. De website richt zich op de service en geen algemene informatie over identiteitsfraude of veelgestelde vragen met betrekking tot haar service te bieden. Echter, de voorwaarden zijn duidelijk en grondig.

ID Watchdog heeft een aantal effectieve middelen en functies die u te beschermen tegen identiteitsdiefstal. Deze dienst kijkt naar krediet en openbare registers, in aanvulling op de zwarte markt sites die omgaan in de handel persoonlijke informatie. Als uw identiteit is gestolen, kan de service u helpen uw goede naam te herstellen. Het is een dienst de moeite waard, vooral als u al ten prooi gevallen aan identiteitsfraude.