beeldbewerkingssoftware – Corel PaintShop Pro 2017

Geherstructureerd vanaf de grond opgebouwd, PaintShop Pro X6 verbetert de vorige versies van PaintShop Pro, waardoor u de rand die u nodig hebt om te bewerken, te verbeteren en te exporteren uw foto. Gebouwd om de extra geheugen en de snelheid van de moderne computers met 64-bits verwerking te gebruiken, kunt u sneller en effici├źnter met dit beeld editing software te bewerken. PaintShop Pro is een van de beste in de wereld vanwege zijn krachtige beeldbewerking mogelijkheden, gebruiksvriendelijke interface en ongelooflijke editing tools.

Waarde

PaintShop Pro X6 is een grote waarde voor het geld. Met deze software voor beeldbewerking krijg je up-to-date, professionele foto-editing tools, snellere verwerking en een vernieuwde gebruikersinterface. Al deze functies werken samen om uw creatieve workflow te stroomlijnen, het vrijmaken van uw tijd, zodat u kunt meer bereiken.

Een van de grote verbeteringen en tijd spaarders in PaintShop Pro X6 is de nieuwe ingebouwde script recorder waarmee u opnemen en specifieke acties op te slaan. Dit is een ongelooflijk handige functie en vermindert de tijd die het toepassen van repetitieve filters, effecten toe te voegen of bijsnijden. De mogelijkheden met het script recorder worden alleen beperkt door uw creativiteit.

PaintShop Pro X6 wordt geleverd met alle standaard tools voor beeldbewerking, zoals rode ogen verwijderen, bijsnijden, kleurbalans, ruisverwijdering, controles helderheid en nog veel meer. Niet tevreden met geef je de basis, Corel besloten om nog meer geavanceerde tools met X6, zoals de intu├»tieve Object Remover en Smart Carver, waardoor u de flexibiliteit die u nodig hebt om de juiste resultaten te krijgen van uw foto’s op te nemen.

We zijn vooral onder de indruk van de Auto Selection en Smart Selection Brush gereedschap. Het selecteren van delen van uw afbeelding kan frustrerend en tijdrovend zijn, maar met het gereedschap Auto Selection alles wat je hoeft te doen is trek een kader rond het gebied dat u wilt selecteren en het gereedschap detecteert automatisch de rand en klikt het. De Smart Brush Selection kunt u de selectie gebied te verfijnen, zonder helemaal opnieuw beginnen als je rotzooi op. Deze tools zijn enkele van de beste eigenschappen van deze uiterst functionele beeldbewerkingssoftware en toe te voegen aan de totale waarde.

Breid uw artistiek talent en laat je creatieve stijl met het ontwerp gereedschappen die in X6. Met een breed scala aan design tools die u in staat om kleuren te veranderen, schilderen of tekenen over uw foto’s, tekst of zelfs plaats een persoonlijk watermerk met een druk op een knop, is PaintShop Pro X6 niet uw creativiteit en design gevoel met alle middelen te beperken .

editing Functies

Corel PaintShop Pro herontworpen de X6 werkruimte om het gemakkelijker maken om te navigeren en houd uw foto’s georganiseerd. De werkruimte is volledig aanpasbaar, zodat u de werkbalken en menu’s waar deze het meest comfortabel voor u.

X6 heeft gewijd beheren, aanpassen en bewerken werkruimten die gemakkelijk bereikbaar met het kiezen van een tab aan de bovenkant van de werkruimte zijn. Elk van deze werkplekken heeft vooraf ingestelde werkbalken en opties van cruciaal belang voor deze functies. Dit maakt het gemakkelijk voor beginnende gebruikers om de tools die ze nodig hebben zonder de rommel te vinden. Helaas is PaintShop Pro X6 alleen voorzien in de PC momenteel.

Vanwege de flexibiliteit PaintShop Pro X6, kunt u beeldbestanden van alle soorten en maten te importeren. Dit geeft u de mogelijkheid om uw camera resolutie te verhogen, en je zult in staat zijn om beelden van vrijwel elk apparaat te importeren.

U kunt uw bestanden te exporteren in een groot aantal formaten, waaronder BMP, JPG, TIFF, PSD, RAW, MAC en nog veel meer. PaintShop Pro is een geweldig programma om te gebruiken als u foto bestanden die afkomstig zijn van andere kunstenaars, vrienden of klanten, en het laat je ze gemakkelijk om te zetten naar de output formaat u wenst.

PaintShop Pro X6 is compatibel met alle gangbare soorten beeldbestand – JPEG, TIF, GIF en PNG – maar het zorgt ook voor 62 andere bestandstypen, waaronder PSD, RAW, IMG en MAC-bestanden. X6 ondersteunt ook meer dan 300 cameramodellen met RAW-bestanden ondersteunt, je bevrijden van een camera-model op basis van de beperkingen voor dit bestandstype. Deze software is compatibel met vrijwel alle populaire bestandstypen, zodat u geen problemen met het openen van uw beeldbestanden zou moeten hebben.

Een andere leuke functie is dat Adobe Photoshop en plug-ins van derden zijn compatibel met X6. Dit is geweldig nieuws als je niet zal hebben om de plugins opnieuw te kopen of te maken over hen niet werken met dit programma.

Ontwerpkenmerken

Corel biedt een vriendelijke, deskundige ondersteuning en gaat boven en buiten als het gaat om het helpen van klanten te begrijpen hoe ze hun producten te gebruiken. Er zijn vele tutorials en video’s om je uit de grond en het ontwerpen binnen enkele minuten. We zijn onder de indruk van de reactie van de vertegenwoordigers van de dienst, en u kunt contact opnemen met de klantenservice van Corel via telefoon, e-mail of live chat. Corel support pagina heeft veel links naar tutorials en veelgestelde vragen en een actieve community van gebruikers.

Als u op zoek bent naar een betaalbare, maar krachtige software voor beeldbewerking pakket, is het zeker het overwegen waard Corel PaintShop Pro X6. Met zijn verbeterde verwerking van de prestaties, brede selectie van pro-level design en editing tools die professionele resultaten te geven, dit beeldbewerking software kunt u genieten van uw creativiteit te versterken en verbeteren van uw foto’s als nooit tevoren.

Makkelijk te gebruiken

Import / Export

file Compatibiliteit

Help / Ondersteuning

Overzicht