baan en hervatten diensten – Job.com

Job.com (niet te verwarren met Jobs.com, een dochteronderneming van Monster) omschrijft haar aandeel in het werk en hervatten de service markt, zowel door de bezoekers van de site trekt en de naam van de website. De naam is een indicatie van de werkgelegenheid, die is sterk genoeg te trekken voor zowel kandidaten als werkgevers. De site heeft een redelijk grote lijst van de open banen en krijgt een eerlijke aantal werkzoekenden om ze te vullen.

Overzicht

De site biedt een scala aan arrangementen voor werkgevers om te kopen wat neerkomt op percentage besparingen hoe langer het abonnement dat u koopt. De site biedt een bepaald aantal vacatures afhankelijk van het pakket gekozen evenals ongelimiteerd hervatten zoekopdrachten.

De werkzoekende-interface werkt vrijwel hetzelfde als elke andere site. U kunt direct beginnen met het zoeken door middel van vacatures en zelfs een CV plaatsen online voor potentiële werkgevers om over te komen. Solliciteren vereist dat u zich registreert bij Job.com en worden aangemeld bij uw account, echter.

CV schrijven; De website biedt werkzoekenden de dienst van “Awesome CV! ‘, Dat is een professionele CV schrijven service. Als een waarschuwing, zullen de prijzen leunen aan de hoge kant in vergelijking met de meeste lokale hervatten schrijvers u zult vinden. Terwijl je iemand kunt inhuren om een ​​cv voor de helft van de op Job.com prijs te schrijven, zijn de meeste hervatten schrijvers niet ondersteund per bedrijf kwaliteitsgaranties. De diensten van een bedankbrief of referenties zijn vrij goedkoop, echter.

Hervatten Distribution; Wat weinig concurrenten kan bieden is de mogelijkheid om direct te zetten uw CV in de e-mail inbox van honderden werkgevers. De site biedt het gebruik van een add-on service bekend als ResumeZapper.com, waarmee u uw CV te sturen naar duizenden van top recruiters in het hele land of in een bepaald gebied. CV distributie biedt een unieke voordeel voor de inmiddels traditionele online zoeken naar een baan, dat is

Het zetten van uw CV in de handen van recruiters en headhunters versnelt het arbeidsproces in veel gevallen. Het enige potentiële nadeel is de kans dat deze e-mails als spam zal worden bekeken door de ontvanger en hun inbox nooit eerder gedumpt in de “junk” map bereikt. Toch is het krijgen van uw CV in de handen van de werkgevers en recruiters is een noodzakelijk onderdeel van een strijd.

Job.com werd gevonden ontbreekt in dit gebied. Zij bieden geen veelgestelde vragen, een telefoonnummer of online help. De enige manier om contact op te nemen Job.com is per e-mail. Toen we hen stuurde een e-mail vraag kregen we enige vorm brief antwoorden en niet de werkelijke reacties.

Job.com probeert te maken voor dit door het gebruik van een Career Center en Career Extra. De Career Center bevat diverse hulpmiddelen, artikelen en nieuws om u te helpen beter te informeren over je carrière en de werkgelegenheid industrie. De Career menu Tools is waar de gebruikers diensten kunnen bestellen, zoals een persoonlijk CV.

De site bevat een uitgebreide zoekformulier vol met filters die helpen bij het opsporen en de werkgelegenheid display kunt gekwalificeerd voor. De werkgever interface is ook gemakkelijk te navigeren en maakt het mogelijk om een ​​vacature te plaatsen binnen enkele minuten van de registratie. De website is eenvoudig te leren en gebruiken omdat de interface is vergelijkbaar met veel jobdienst sites met uitzondering van enkele kleine variaties op menuopties en een oudere interface. Dit, in combinatie met de bijna overweldigend plaatsing van advertenties kunnen bijna een gevoel van opsluiting te creëren om werkzoekenden.

Zij zijn sterk afhankelijk van advertentieruimte net als veel andere job diensten op de markt, maar niet voor kiezen om relevante adverteerders om het publiek het bekijken van de website te selecteren. Gebruikers zullen doorgaans iets zien van de autoverzekering te luchtvaartmaatschappij tarief. Deze irrelevante advertenties zijn storend en rommel van de interface.

Over het geheel genomen Job.com is een geweldige service voor CV en jobaanbiedingen en browsing, maar mist een paar functies die de top diensten zoals cv en kandidaat-management tools. Ze bieden een aantal unieke diensten en middelen, maar niet genoeg om zich echt te onderscheiden als de beste in de industrie.